СТАРГАЗ БЪЛГАРИЯ ЕООД е създадена през 2000 г. с предмет на дейност продажба на газови инжекционни системи за автомобили като представител на италианската фирма Stargas Srl. През следващите години концепцията за търговската и производствената дейност на дружеството се доразвива и допълва в стремеж за удовлетворяване на сложната претенция на пазара. През 2005 г. създава СИМГАЗ БЪЛГАРИЯ ООД и започва производство на газов инжекцион SIMGAS. Днес фирмата е с наложен авторитет в предлагането на богата гама от продукти с гарантирано качество, сигурност и безаварийна експлоатация.

Гордост на фирмата са многобройнитe ни клиeнти както в България така и извън страната и особeно голeмия процeнт на постояннитe и дългосрочни клиeнти, формиращи дистрибуторската ни мрежа, които много държат на качeството и надeждността на продуктите, на eкспeдитивността в доставкитe и сeрвизното обслужванe. Същевременно, ние сме компания, предлагаща професионални решения. Работим изключително с доставчици, утвърдили през годините своята коректност, марка и качество. От цялостното консултиране, през гъвкавост при изпълнение на нестандартни решения, до интегрирането на технологичните решения, нашите екипи от високо квалифицирани специалисти имат познанията и опита за изпълнение на конкретни потребности. Нашата търговска политика е да предлагаме висококачествени системи. Притежаваме широки възможности за решаване на разнообразни задачи в бранша, използвайки водещи технологии и тясно ангажирайки се с изискванията на клиентите и техните високи критерии и специфични нужди.

СЕРВИЗ И ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ

Сервизната дейност се извършва от високо квалифицирани сътрудници в модерно оборудвана сервизна база. Фирмата осигурява гаранционен и следгаранционен сервиз на своите клиенти. Възможностите за поддържане на сервизна политика обезпечават постоянни стокови наличности и дългосрочни отношения с доставчиците, както и високата надежност на техниката – под 1 % рекламации в гаранционен период! За всяко предадена система в сервиза се води подробен файл, в т. ч. серийни номера и на окомплектоващите възли и части. Наличието на оторизирани сервизи осигурява обслужване с възможно най-малко изразходвано време на клиента и при най-добро съотношение цена/качество.