admin/ септември 25, 2018/ начало

новости Последен модел газова система

Fuel Stratified Injection (FSI / TFSI / TSI) и GDI ( Gasoline Direct Injection) са стратегии създадени от производителите на автомобили, при които горивото се впръсква при много голямо налягане (достигащо 150 bar) чрез инжектори, които доставят горивото директно в горивната камера (вместо в смукателния колектор, както е при конвенционалната инжекционна система)

Stargas Direct може да се монтира на автомобили с директно впръскване на бензина в горивната камера. Характеризира се с:

–           Нов ECU с усъвършенстван софтуер

–           Газови инжектори с подобрени характеристики

–           Връзка с бензиновия контролер посредством OBD2 протокол

–           Пълна диагностика на газовата система

–           Системата е сертифицирана за конвериране на автомобили с EURO 6.

Бензиновият инжекцион за директно впръскване е вид горивно впръскване. Бензинът е под високо налягане и се впръсква посредством инжекторна рейка директно в горивната камера на всеки цилиндър, за разлика от конвенционалното многоточково впръскване на гориво в смукателния колектор или в цилиндровия порт. По този начин, за максимална мощност е възможно да се инжектира цялото количество гориво в смукателния колектор, докато за работа при по-малко натоварване е възможно да се инжектира по-малко количество гориво по време на такта на сгъстяване. Винаги има минимална консумация на бензин при режим на газ, количеството на бензина зависи от характеристиките на двигателя и следователно е различно при различните превозни средства. Дори и софтуерно бензиновата консумация неможе да бъде забранена. Хардуерът на газовият компютър се различава доста от стандартния газов инжекцион. Всеки тип бензинов инжектор на различните автомобили се нуждае от специална настройка от газовият компютър, за да може да емулира правилно бензиновите инжектори. Това е доста прецизно прекъсване на инжектора на електронно ниво. Това прави инвестицията в такъв инжекцион не по-малко рентабилна

СПИСЪК СЪС СЪВМЕСТИМИ АВТОМОБИЛИ